Maken trodde också att han skulle få sätta livet till när dagens lunch serverades men fick ett helt ok betyg efteråt. Så till er som vill ha något snabbt, gott och nyttigt rekommenderas receptet på tjockpannkakan från senaste Buffé-tidningen.
Ugnspannkaka med spenat och kassler
4 ägg
250 g fryst, tinad bladspenat
200 g kassler
1 msk smör
1 tsk salt
Sätt ugnen på 200 grader.
- Vispa ihop hälften av mjölken med äggen. Tillsätt mjölet och vispa till en slät smet. Tillsätt resten av mjölken och saltet.
- Krama ut vätskan ur den tinade spenaten. Skär kasslern i små tärningar.
- Smält smöret i en långpanna i ugnen. Ta ut och häll i pannkakssmeten. Fördela spenaten och kasslern över. Tillaga ca 30 minuter i ugnen.
Jag känner igen den där lite smått skeptiska inställningen till något nytt(igt). Som när jag för någon vecka sedan gjorde vegetarisk wok men som i slutändan fick ganska bra betyg. :)
SvaraRaderaHoppas att idag är en bra dag.
Tänker på dig.
Kram från Johanna