söndag 19 maj 2013

Nattuggla


Du ska inte behöva läsa mellan raderna. Du vet vem du är och det är just till dig jag skriver. Fundera inte så mycket bara gör det, fast var beredd på att det kommer bli tufft. Jag lovar inte dig att du kommer bli lyckligare men någon gång i framtiden kommer du att tacka dig själv över ditt beslut.

Ta lärdom från hela ditt liv både det som har varit till glädje och sorg. Våga visa och säga ifrån om du har blivit sårad, utnyttjad och besviken. Berätta vad som gläder dig och visa det. Du har ett värde!

Dela med dig av din kärlek, behåll den inte för dig själv. Knyt inte dina händer pga. stolthet och ilska för ingen kan lägga en hjälpande hand i en knuten näve. Var rädd om dina vänner! Älska dem trots deras fel och brister så kommer de att älska dig för dina fel och brister.

Ta tillvara på livet då de inte går i repris. Njut av dagen då du inte vet vad som kommer att hända i morgon. Våga säga vad du tycker och glöm inte bort att tala om för dig själv att du är det bästa du har. Var stolt över dig själv och låta andra se det!

Våga kasta dig handlöst ut i livet och gläd någon redan idag med att berätta hur mycket du älskar dem.

Allt gott till Dig - Tycker om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar