tisdag 31 juli 2012

Aj!

Det nya livet har nu pågått ett par dagar och inte heller det är en dans på rosor. Under avslutningssamtalet med läkaren upplyste hon mig om att de området som hade blivit strålat kunde förvärras under de kommande 14 dagarna. Och naturligtvis kan jag checka av även det på biverkningslistan. För när det var dax att göra en ny omläggning av det sår som hade börjat komma under bröstet så...AJ!!!...en stor skinnbit följer med bandaget när jag tar bort det... AJ!!! Sitter ju lagom lätt läkt till eller inte. Blir lite trött på det här nu och gråter ett par tårar åt det hopplösa, f*n med! På nytt är det dax att ringa till VC och be om lite plåster på såret. Nu är det inte roligt längre det här.

"Känner du dig låg? Hitta en brygga!"



2 kommentarer:

  1. Gråt en skvätt. Det är OK. Men detta klarar du oxå. Du har ju gått i genom "värre" saker än detta. Kramar i massor till dig<3.

    SvaraRadera
  2. Heja Kajsa. Jag håller med Carina N, böla en skvätt så ska du se det känns bättre. Du har ju varit med om mkt värre saker på din resa. Brevbäraren kommer kanske med nåt uppmuntrande en dag.. Bamsekramar Nette

    SvaraRadera