måndag 6 februari 2012

Fullmånen och jag

Andra behandlingen av sex är det då dax för idag. Börjar dagen med en stor snaps laktulos (bläää) för att försöka förebygga förstoppning. Hoppas på bättre lycka denna gången. Men med en sånghälsning och en ängel i fickan kan det bara bli bra.

Sätter mig som ett nummer på provtagningen först. Väntar, uppropad, in bakom skynket, stucken, tack och hej. Inte speciellt upplyftande arbete de har måste jag säga. Passar på att gå till "favorit" shoppen apoteket för att inhandla återfuktande gel till ögonen. Lite svårt att sova när det knappt gick att stänga ögonen igår kväll pga att de var så torra. Inväntar dagens sällskap arbetskamrat J och sen bär det iväg elva våningar upp mot himlen. Intar en av de stora grå fotöljerna, röda och vita giftpåsar hängs upp och inpumpningen börjar. Under tiden påbörjas uppdateringen från arbetet, snabbt avklarat. Skönt att veta att allt är som vanligt någonstans.

Tryggt hemskjutsad blir det lite lunch och sen soffläge. Vaknar till var gång en snarkning hörs, typiskt att bli störd hela tiden när man ska vila. På telefonen finns det ett meddelande ang perukerna. En av fyra har kommit, nr två kommer till deras återförsäljare om en vecka och nr tre och fyra får inte återförsäljaren något svar från fabriken när de kommer. Hm...antigen är det meningen att jag ska ha just den eller annars är det väl att stolt bära renrakat som gäller. Hursomhelst efter vilan spränger det i huvudet ett tecken på att vecka ett har börjat igen...bara fyra gånger kvar! En svår soven natt är att vänta men vad gör det har ju sällskap av fullmånen inatt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar