onsdag 8 februari 2012

Look good - feel better

Look good - feel better dag idag. Feel better? Jo, hyffsat efter en sömnrik natt. Men morgon känslan av att vara gravid förutom mage och bröst känns igen även om det snart är mååånga år sedan. Lite tjuvtjockt illamående kommer och går hela tiden. Går att överleva.

Look good? Nja, måste ha växt lite på länden i natt eftersom landningsbanan har blivit bredare och hämtehåret tunnare. Snart bara en mindre munkkrans kvar. Är nog dax att lägga trimmern på laddning då äckliga hårstrån finns precis överallt.

Look good - feel better kurs på eftermiddagen. Dvs en smink och turban kurs på ett par timmar så här går det undan. Rengöring - smörjning - make-up - turbanknytning och sen är vi färdiga för dagen. Går hem med en välfylld näcessär av dyra fina make-up artiklar upplyser mig barnen om när jag kommer hem, säkert värt 1000kr...och? Pengar är inte allt långt ifrån.

Feel better and look good för en shoppingtur på Maxi efteråt innan ett paket på posten ska hämtas med nya mössor från mor i stugan. Spännande!

1 kommentar:

  1. Heja Kajsa. Det känns som ditt humör finns kvar trots allt och det är härligt. Kram Nette

    SvaraRadera