lördag 28 april 2012

Brev med posten

Då får man väl se vad det kommer för brev med posten imorgon efter dagens alla göromål. Det har ju blivit utesäsong vilket innebär att det är dax att starta upp dammen/poolen. Så på förmiddagen inhandlades det en ny dammsugare till ett försök att utrota algerna som gärna vill växa lite för mycket där i. Naturligtvis ligger det ett och annat litet löv och andra saker som inte tillhör vattnet. Barnen i området har pippi på att kasta i golfbollar så det gäller att vara extra försiktig när man dammsuger så inte bollarna förstör något i maskineriet.

Så i förmiddagens regn stod jag då där och dammsög. När jackan var dyngsur var det dax att gå in och köra några tvättmaskiner med sängkläder och kuddar. Inmundigade lite mat och var ett moraligt stöd då stoppet i centraldammsugaren skulle fixas. Som tur var löste det sig rätt snabbt efter att den flera års otapetserade väggen skruvats bort och några rör plockats isär. Under tiden hade solen kommit fram så då var det bara att knalla ut igen och fortsätta att dammsuga alger innan dottern ropade efter hjälp. Plockar ihop sakerna utomhus, pustar ut en liten stund i soffan innan dotterns långa hår skulle färgas.

Att sen ställa sig i duschen, krypa i morgonrocken och börja inväntan på vad kroppen ska säga efter denna dag får bli mitt lördagsnöje. För imorgon bitti är det dax att börja med medicineringen inför måndagen, vilket kommer att ge en mer eller mindre sömnlös natt. Så några steg utför de närmaste dagarna är att vänta, innan det sen är dax att börja den långa klättringen uppför. Siktar då mot stjärnorna och hoppas att jag kommer en bra bit på väg.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar