onsdag 11 april 2012

Inträder



Då var tjänsten som bisittare redan tillsatt. XX träder in och stöttar mig denna stora dag, tack.

Fick en lugn och riktigt skön natt, den bästa på länge. Iväg och får sprutan så nu väntas bara förkylningssymptomer igen och värk. Jippi! Checkar av ytterligar saker på min biverkningslistan. Alla ögonfransar är borta på ena ögat och fyra kvar på det andra, så nu är det besparing på mascara. Några ynka få strån på ögonbrynen sitter kvar och idag ser jag att vissa naglar börjar bli bruna. Men man får vara glad åt det lilla. Håret börjar återkomma som små gulle fjun.

Även denna dag har hittills erbjudit bra timmar så huset har blivit dammsugat och bröd står i ugnen. Så man får väl se hur länge det roliga varar och hur länge man har lust och ork att göra något. Kanske man ska ta och brygga sig lite te för lusten. Det finns knep för att ge lusten tillbaka till den som ingen har. Brygg ett te på hallonblad, rosmarin och hjärtstilla. Drick minst tre koppar dagligen. Sen är det bara att vänta och se...eller det kanske inte var den lusten de menade...men det bjuder jag på.


2 kommentarer:

  1. Vad skönt att du mår ganska bra och kan sova någerlunda bra, fransar finns lösa att köpa bryn kan du ju måla dit.... Låter underbart med nybakat bröd, te för lusten kanske det hihi .... Vi hörs av många kramar Janet

    SvaraRadera
  2. Du har för roliga inlägg. Keep it up, girl!!!

    SvaraRadera