torsdag 19 april 2012

Hälsoresa


Efter en tidig frukost bär apostlahästarna oss upp mot centrum utan mål i siktet. Har tur med vädret så den korta Stockholms-frissan kommer väl till användning. Strosar genom Sergelgången och ner mot Rosenbad, pausar efter vägen på systemet. Går vidare förbi Operakällaren och sätter oss i Kungsträdgården på en ledig bänk med vår cider. Plötsligt kommer några trumslagarpojkar förbi lagom som paus musik. När fötterna har fått vila en stund knallar vi vidare mot Slottet och Gamla stan. Kikar lite i affärerna innan vi vänder åter upp mot Plattan, takten är inte hög. Tar oss till Jensen´s Böfhus för lite lunch. Nu börjar fötterna kännas av ordentligt, speciellt tårna. Med nöd och näppe tar jag mig tillbaka till hotellet. Blir en sköns stunds vila innan det är dax att köra till ...



Även Stockholm är i byggtagen så runt Globen var det lite rörigt, så redan nu har vi varit och kört i den nya Stockholmsarenan av en slump. Många var vi som ville se kvällens stora man Michael Bublé.



 En skön stämning och en vacker estetisk konsert var en njutning för både ögon och öron. Trots ömma tår var det ändå på lätta fötter som många av oss dansade hemåt nynnandes på Save the last dance for me. Mmm...ahh...lite salig är man allt.

Efter frukost och packning tog orken bara slut. Slut som människa igen! Bestämmer oss för att köra hemåt istället för att se oss omkring mer i stan men har bestämt oss för att återkomma redan till hösten då det är dax för ännu ett Globen besök. Kör över Söder och vidare söderut med ett par stopp efter vägen vid

Ekenäs slott


Åter hemma är man lite trött och sliten men det har ändå varit en riktigt hälsoresa. En energi påfyllning både för kropp och själ.

2 kommentarer:

  1. Verkar som om det har varit en givande resa..
    Kram Martina

    SvaraRadera
  2. Låter som om ni haft några sköna dagar, härligt.
    Det är alltid trevligt att se något annat än Kristianstad.
    Ha en bra helg.
    Kram från Johanna

    SvaraRadera