torsdag 8 mars 2012

Helande dag



Grattis på internationella kvinnodagen!


Hur firar man den internationella kvinnodagen? Jo, det gör man genom att träffa några fantastiska kvinnor en hel dag. Äntligen har träffen med några av mina Skogssystrar blivit utav. Passar på att vara i lokalen medans tid ännu finns kvar på kontraktet. Många ord ska hinna sägas efter flera månaders frånvaro så det är inte lätt att hinna med att dricka mullbärste och äta äppelkaka med havtorn. Frågor, funderingar, ideéer och framtidsplaner utbyts. Lika inspirerande var gång. Efter lunchen knackar det på dörren och ytteligare en Skogssyster trillar in för en stunds gemenskap. Det är dessa gånger som man bara kan sucka djupt av ren glädje och tycka att livet är underbart. När tiden har runnit ut för två av systrarna blir det till att lägga sig på massagebritsen och få en stunds healing innan hemfärd.

En underbar kvinnodag som kommer att förvaras ömt i en liten favoritask. Jag önskar att alla hade fått ha dessa små guld-dagar med de käraste man har och verkligen tar tillvara på dem av hela sitt hjärta.

Till dig du vackra kvinna!

2 kommentarer:

  1. Kajs-Marie, kan du inte berätta lite mer om skogssystrarna. Namnet låter så mysigt.. och vad har ni för er egentligen? :-))

    SvaraRadera
  2. Det är du väl värd. Skulle gärna vara med på månbad någon gång. Just nu är jag däckad av influensan och är hemma. Önskar dig allt gott. Kram

    SvaraRadera