måndag 19 mars 2012

Mindre

Två gånger kvar!!!


Naturligtvis ska man ju vakna extra ½ 5-tidigt denna morgon trots att man behöver all vila man kan få. Är väl oroskänslan in för dagen som spökar. Har dagen till ära skrämt upp grannen för att få skjuts in till stan och fått sällskap av kollega C under behandligen. Härligt med trevliga pratstunder under tiden. Blir så glad när jag får höra att de har haft information och utbildning på jobbet av Viktoria föreningen där det fick lära sig hur man undersöker sina bröst. Sen var det visst på g att den manliga staben skulle få gå på utbildning de med. Fast då gällde det inte att få känna igenom de kvinnliga kollegornas bröst naturligtvis. Hurra för driftiga kvinnor!

Nu är det bara att invänta på vad som ska hända med kroppen denna omgången. Om det blir fruktansvärda smärtor, svullna elefantben och tappade naglar. Hipp hurra för denna dá.

1 kommentar:

  1. Hej Kajsa. Hoppas det går bra för dej idag och att du inte får alla dessa biverkningar efteråt. Det kanske e så att det e vi som skall känna igenom den manliga staben istället!!! Hade kanske piggat upp. Skoja bara. Ha det gott . Kram Nette

    SvaraRadera