onsdag 4 januari 2012

Tid

Ännu en dag med ofantlig lång väntan. Får ingenting gjort utan går bara och stirrar ut i tomma intet. Skakar i hela kroppen av nervositet och hoppar högt av minsta lilla. Det här är inte roligt!

15.49 ringer telefonen...
Får extra bonusdagar av "ledighet" eller ännu längre väntan beroende på hur man vill se det. Måndagen den 16 januari kl. 10.30 är det dax. PICC-line kommer att sättas in, röntgen göras och första behandlingen påbörjas. Ja, vad fan lika bra att ta allt på en gång. Har också fått den stora äran att få prova en ny sort av PICC-line så det kommer vara en extra Magnus där och visa hur den fungerar och jag är försökskanin. Tror minsann att jag hämtar ut det där lugnande tabletterna i alla fall.
Jaha, vad ska man göra nu då?


1 kommentar:

  1. HAllå!
    PICC- låter lite perverst!? Vad betyder det?
    Förr hette det CVK=central ven kateter.
    Ang detta att kombinera med naturmedicin, det finns grejer som stöttar dej utan att de (läkare å sånna) behöver bli nervösa för att ex levern renar i en rasande fart så de måste hälla i dej mer cellgifter än de har koll över för att få ner dina värden dit de vill.
    En bra sak är:Total bee + =honung-propolis,pollen och bidrottnigngele- direkt naturligt konserverat i honung- inte preparerat eller frystorkat. Finns här:http://thenaturalshopper.com/
    Det hjälper mot en massa små bekymmer som ofta uppstår i samband med behandlingen. Blåsor imunnen, svamp, mm.
    Armband (akupressur)mot illamående har de ofta på sjukhusets avdelning, kolla! Annars finns det på apoteket.
    Kombinera gärna med en bra multivitamin och lite nässelpulver.
    Ska tänka vidare...hör av dej om du vill. Men dessa är garanterat läkar- och prov vänliga(,fast man måste ju inte säga nått.)
    Det tråkiga är när levern blir så stark att dina värden i förhållande till i huttade cellgifter faller utanför erfarenhetsramen för sjukvården.
    Vanlig andning och visualisering ska vi inte heller glömma bort!!
    Sänder varma tankar!!! KRAM!! Jenny

    SvaraRadera