tisdag 31 januari 2012

En bra dag?

Det som kunde blivit en bra dag tillsammans med frukostätande kollegor gick i stöpet. Provsvaren var tyvärr inte till belåtenhet vilket betyder att jag är extra infektionskänslig och vid minsta tecken på feber blir det till att åka in akut för att få antibiotika. Med de orden malandes i huvudet sover man inte speciellt bra utan vaknar vid ett flertal tillfällen och känner på pannan och kinderna om de är ovanligt varma. Örontermometern används flitigt. Den är lite lurig bara 36,8 i ena örat och 37,4 i andra, blir till att ta ett genomsnitt på det.

Så morgonens göra blir till att åka och lämna nya prover och vänta på att telefonen ska ringa för besked om resultatet. Ännu en dag i väntans tecken - ännu en dag i handfallenhet.

3 kommentarer:

  1. Lena från Skogen31 januari 2012 kl. 01:50

    Suck. Det var ingen rolig väntan. Bilden är talande.

    SvaraRadera
  2. Med tankens kraft kan du hålla febern borta så får örontermometern villa lite. ;) Hoppas på bättre provsvar. <3 Kramizar Tina.

    SvaraRadera
  3. Vi hade sett framemot att träffa dig, men det viktiga är att du håller dig frisk så att behandlingarna kan genomföras. Det finns många frukostmöte framöver som vi kommer att säga till dig!! Vi hade hälsningar till dig från Furuboda - massor av kollegor tänker på dig och undrar hur det är med dig!En stor kram / Malin

    SvaraRadera